Velkommen til Aagaard Kro

På Aagaard Kro handler det om mad og de oplevelser vi deler rundt om maden. Hvad end vi skal fejre bryllup, barnedåb, konfirmation, reception, julefrokost eller en rund fødselsdag, så spiller maden en stor rolle.

Hos os tager køkkenet udgangspunkt i de franske traditioner, og så har vi en forkærlighed for de nordiske råvarer og smage. Vi synes det er vigtigt at arbejde ud fra råvarernes sæson, da dette er det mest bæredygtige valg – og så smager tingene altså bare bedst når de kommer fra jord til bord indenfor kortest mulig tid. Vi elsker at eksperimentere med råvarer og teknikker, og på denne måde finde frem til nye smage og anretninger. Dog må vi også understrege, at når noget er virkelig lækkert og i den grad fungerer, så bliver vi nødt til at holde fast i dette.

Én gang i måneden skifter vi gourmetmenu; her eksperimenterer vi med tidens råvarer forklædt i smukke anretninger. Vi har desuden en a la carte menu, hvor du blandt andet kan finde klassikere som røget laks og bøf bearnaise.

Når vi taler om mad må vi endelig ikke glemme madens trofaste kompagnon vinen. Hvis du allerede har kendskab til vin, ved du måske, at vi huser en af Danmarks bedste vinkældre? Uanset dit kendskab til vin garanterer vi, at du vil opleve et imponerende vinkort hos os. Har du blot en spirende interesse i vin, vil Aagaard Kros ejer Jesper Jensen elske en god snak om de skønne dråber han lever og ånder for. Jesper er en af Danmarks bedste sommeliers og kan til hver en tid stå til rådighed i form af en god snak og vejledning omkring vin til din menu.

Til sidst må vi ikke glemme at nævne, at Kroen er fra 1777 og naturligvis bærer præg af dette. Alle vores lokaler tager udgangspunkt i de gamle håndværkstraditioner, som byder på en utrolig detaljerigdom. De fine detaljer nyder vi hver dag – og du må endelig ikke snyde dig selv for at gå en tur, og kaste et blik på kroens fysiske rammer under dit besøg.

Vi er taknemmelige for alle de betydningsfulde og mindeværdige øjeblikke, som vores lokaler har skabt rum for indtil nu. Vi håber du vil tænke på os næste gang du skal holde et arrangement, som skal ose af nostalgi, gourmet og nærvær.

Er du interesseret i at holde et arrangement eller booke bord kan du kontakte os på telefon: 7555 3711 eller mail: aagaardkro@mail.dk.

Vi glæder os til at se dig!