🔱 Fest Menu 1

FEST MENU 1

🔱 Forretter - vælg frit mellem 4 forretter
Der serveres brød og smør til alle forreter

1 * Sæsonfisk i brickdej med shi-take svampe, mango, mandler og soya/ingefær bouillon
2 * Bagt torsk på æbleflæsk, serveres med baconsauce og granat æbler
3 * Kroens hjemmerøget laks serveres med spinatcreme, krydderurtesalat og rogn
4 * Braiseret svinekæbe på risotto af perlebyg og svampe

🔱 Hovedretter - vælg frit mellem 4 hovedretter
Der serveres 3 slags årstidens grøntsager samt kartoffel til alle hovedret

1 * Langtidsstegt kalveculotte med svampeterrine og rødvinssauce
2 * dansk okse på 2 måder med ratatouille og kraftig sauce
3 * Fyldt unghanebryst med 2 slags æblesauce
4 * Variation over dansk gris med masser af løg og trøffelsauce

🔱 Desserter - vælg frit mellem 4 desserter

1 * Kroens desserttallerken hjemmelavet is og knas
2 * Gateau marcel med saft, is og sorbet
3 * Islagkage med karamelsauce og årstidens frisk frugt
4 * Citronfromage i nye klæder med flødesorbet

Efter eget ønske for 3 retter pris pr. gæst kr. 375,-

Ved bestiling under 12 cou tillægges 40,- kr pr cou dog min 10 cou.

 

Værd at vide:
Kroens festmenuer er din inspiration, til frit at vælge mellem dine livretter, der er tre menuer fest 1+2+3 hvor du selv kan kombinere, kontakt os og vi finder sammen det bedste til dig og dine gæster

Vores menu er kun mod forudbestiling og dog til min. 12 gæster 10 dage før arrangement.

Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant - dankort eller ved bankoverførelse.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges faktureringsgebyr

Afbestilling i tide
Afbestilling af et arrangement på 15 gæster og derover skal rettidig ske skriftlig senest 10 dage før selve afvikling af et arrangement.
Ved afbestilling af hele arrangement inden 30 dage før det bestilte kan der gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangement prisen.