Festlokaler & selskabslokaler

Festlokaler og selskabslokaler nær Vejle og Kolding

Aagaard kro holder selskaber, lige når det passer dig. Du skal blot bestille det i forvejen. Vi har festlokaler og selskabslokaler med plads til alt mellem 10 og 120 personer i nærheden af Vejle og Kolding.

Festlokaler til ethvert behov

Salen

Salen har plads til 120 personer i perfekte lyse rammer til livets store fest. Her kan drømmen om nostalgi og elegant herregårdstemning gå i opfyldelse. Salen kan indrettes med runde borde eller lange borde – vi gør det ligesom det passer dig.

Salen er prydet med smukke og stemningsfyldte malerier, bondehusvinduer, rokokostole og lyse plankegulve. Der er egen indgang, som gør dit arrangement helt privat og uforstyrret. Salen er det oplagte sted til livets romantiske fester.

Sparekassen

Sparekassen har sit eget lokale, hvor du kommer til at sidde seperat og med en stille summen fra restauranten ved siden af. Sparekassen har plads til 36 gæster, og er det oplagte lokale til fødselsdag, forretningsmøder eller andre former for madoplevelser med hyggen i centrum.

Sparekassen er indrettet lyst og moderne med et elegant og originalt touch. Stuklofterne, bondehus vinduerne og de gamle malerier på væggene sikrer, at du ikke er i tvivl om, at du er ankommet til en af landets ældste kroer.

Fra Sparekassen er der udgang til en sydvendt terrasse, som kan nydes på årets varme dage.

Jagtstuen

Oprindeligt var Jagtstuen indrettet som indgang, i dag er det vores sydvendte lokale, som rammes af aftensolen i sommerhalvåret. I dag er der plads til 22 personer i Jagtstuen.

Jagtstuen er ideel til mindre selskaber som forretnings- eller bestyrelsesmiddage, hvor det er vigtigt, at tale privat eller holde møde under spisningen. Jagtstuen kan også bruges til intime fødselsdagsfejringer eller andre mindre selskaber.

Pejsestuen

Pejsestuen er vores mindste og mest intime selskabslokale. Her er plads til 10 personer. Pejsestuen kan også benyttes til velkomstdrik og snacks til små selskaber. Her er pejs i hjørnet og jagttrofæer på væggene. Det er et nostalgisk og hyggeligt lokale.

Vi kan hjælpe med at vælge selskabslokaler til netop din fest

Leder du efter selskabslokaler nær Vejle og kolding? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så finder vi det selskabslokale som passer bedst til dit selskab.