Efterårsmenu

EFTERÅRSMENU

Forret: Cremet jordskokkesuppe, stegte kammuslinger og sprøde æbler

Mellemret: Tun med sesam, surkål og goma sauce

Hovedret: Langtidsstegt dansk oksefilet, glaserede løg, kartoffel i lag og cremet sauce
(Oksemørbrad tillæg 75,- kv.)

Dessert: Sorbet af sensommerens bær med sprødt og grønt


Pris pr. person:

3 retter: 495,00 kr.
4 retter: 595,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

LUKSUS EFTERÅRSMENU

Forret: Stegte havtaskekæber, kantareller og sauce af lys soya og tapioka

Mellemret: Grillet due med kirsebær, blomme, valnød og sauce

Hovedret: Kalvemørbrad med jordskok, sæsonens grønt og trøffelsauce

Dessert: Sensommerens bær, vaniljeis, karamelliseret fløde og panko


Pris pr. person:

3 retter: 595,00 kr.
4 retter: 695,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

Værd at vide

Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestilling skal ske skriftligt.