EFTERÅRSMENU
Forret: Cremet jordskokkesuppe, stegte kammuslinger og sprøde æbler
Mellemret: Tun med sesam, surkål og goma sauce
Hovedret: Langtidsstegt dansk oksefilet, glaserede løg, kartoffel i lag og cremet sauce
(Oksemørbrad tillæg 75,- kv.)
Dessert: Sorbet af sensommerens bær med sprødt og grønt
Pris pr. person:
3 retter: 495,00 kr.
4 retter: 595,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS EFTERÅRSMENU
Forret: Stegte havtaskekæber, kantareller og sauce af lys soya og tapioka
Mellemret: Grillet due med kirsebær, blomme, valnød og sauce
Hovedret: Kalvemørbrad med jordskok, sæsonens grønt og trøffelsauce
Dessert: Sensommerens bær, vaniljeis, karamelliseret fløde og panko
Pris pr. person:
3 retter: 595,00 kr.
4 retter: 695,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Værd at vide
Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestilling skal ske skriftligt.