FORÅRSMENU
Forret: Smørdampet vesterhavs torsk, grillet forårsløg, brunet smør og mikrogrønt
Mellemret: Grillet frilandsgris, ramsløgsolie, kompot af brunede løg og urtebouillon
Hovedret: Rosastegt kalv, glaserede persillerødder, puré og kartoffel lagt i lag med ramsløg og urte smør og cremet sauce
Dessert: Chokolade, karamel og vaniljeis
Pris pr. person:
3 retter: 495,00 kr.
4 retter: 595,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS FORÅRSMENU
Forret: Dampede hvide asparges med hollandaise og håndpillede fjordrejer
Mellemret: Stegt rødtunge på brød med sauteret grønt og sauce blanquette
Hovedret: Helstegt oksemørbrad med de første spæde rødder, pommes Anna og kraftig sauce
Dessert: Solbær og chokolade
Pris pr. person:
3 retter: 595,00 kr.
4 retter: 695,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
Værd at vide
Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestilling skal ske skriftligt.