SOMMERMENU
Forret: Grillet jomfruhummer med variation af tomater
Mellemret: Bagt kulmule, palmekål, hasselnødder og beurre blance
Hovedret: Rosastegt sødmælkskalv med sommerens grønt og cremet sauce
Dessert: Variation af danske jordbær med sprødt og vaniljeis
Pris pr. person:
3 retter: 495,00 kr.
4 retter: 595,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
*Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS SOMMERMENU
Forret: Smørstegt pighvar eller slethvar med ørredrogn, selleri og champagne sauce
Mellemret: Tatar af sommerbuk med sommerens sylt
Hovedret: Grillet iberico, glaserede løg, púre af karamelliserede løg og trøffelsauce
Dessert: Danske jordbær og vaniljeis lavet på Bora Bora vanilje
Pris pr. person:
3 retter: 595,00 kr.
4 retter: 695,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
*Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestillinger skal ske skriftligt.