VINTERMENU
Forret: Bagt helleflynder, kål og sauce på blåmuslinger
Mellemret: Unghane souffle, stegte svampe og consommé
Hovedret: Rosastegt kalvefilet, rodfrugter, confiteret kartoffel og kraftig sauce
Dessert: Kirsebær, nougat og brunet smør
Pris pr. person:
3 retter: 495,00 kr.
4 retter: 595,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS VINTERMENU
Forret: Rødtunge på brød med beder, rogn og sauce blanquette
Mellemret: Grillet kammusling med æble, agurk og dild
Hovedret: Kalvemørbrad med selleri, kartoffel, trøffel og rødvinssauce
Dessert: Is på brunet smør med karamel og kanel
Pris pr. person:
3 retter: 595,00 kr.
4 retter: 695,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Værd at vide
Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestilling skal ske skriftligt.