Fest menu 1

FEST MENU 1

Forretter – vælg frit mellem 4 forretter

Der serveres brød og smør til alle forretter.

  • Sæsonfisk i brickdej med shiitake svampe, mango, mandler og soya/ingefær bouillon
  • Bagt torsk på æbleflæsk og cremet sauce
  • Kroens hjemmerøgede laks serveres med spinatcreme og krydderurtesalat
  • Braiseret svinekæbe på risotto af perlebyg og svampe

Hovedretter – vælg frit mellem 4 hovedretter

Der serveres årstidens grøntsager samt kartoffel til alle hovedretter

  • Langtidsstegt kalveculotte med svampe og kraftig sauce
  • Dansk krogmodnet okse med diverse rodfrugter og timiansauce
  • Fyldt unghanebryst med æblesauce og kål
  • Dansk gris med masser af løg og trøffelsauce

Desserter – vælg frit mellem 4 desserter

  • Kroens desserttallerken med hjemmelavet is og knas
  • Gateau marcel med saft, is og syltede æbler
  • Islagkage med karamelsauce og årstidens frisk frugt
  • Citronfromage i nye klæder med brændt marengs og vaniljeis

3 retter pris pr. person 395,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

Værd at vide

Kroens festmenuer er din inspiration, til frit at vælge mellem dine livretter, der er tre menuer fest 1+2+3 hvor du selv kan kombinere.

Fest menu 1 er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestillinger skal ske skriftligt.