Fest menu 2

FEST MENU 2

Forretter – vælg frit mellem 4 forretter

Der serveres brød og smør til alle forretter.

  • Soufflé af vesterhavstorsk og jomfruhummer med hummerskum
  • Smørstegt rødspætte med blomkål, brunet smør og hasselnødder
  • Sprængt svinebryst med variation af løg
  • Cremet Karl Johan suppe med brændt peberfrugt og tigerrejer

Hovedretter – vælg frit mellem 4 hovedretter

Der serveres årstidens grøntsager samt kartoffel til alle hovedretter.

  • Helstegt oksemørbrad med sauce bearnaise
  • Kalvefilet i parmaskinke med trøffelsauce
  • Helstegt kalvefilet med jordskokker og kraftig sauce
  • Farseret perlehønebryst med morkelcreme og sprøde grøntsager

Desserter – vælg frit mellem 4 desserter

  • Kroens desserttallerken med chokolade
  • Karamelliseret ananas med flødeis og chokolade
  • Pocheret pære med mynte og mazarin
  • Rødgrød i en moderne fortolkning

3 retter pris pr. person 475,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

Værd at vide

Kroens festmenuer er din inspiration, til frit at vælge mellem dine livretter, der er tre menuer fest 1+2+3 hvor du selv kan kombinere.

Fest menu 1 er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestillinger skal ske skriftligt.