Fest menu 3

FEST MENU 3

Forretter – vælg frit mellem 4 forretter

Der serveres brød og smør til alle forretter.

  • Stegt rødtunge med syltede svampe og blanquette sauce
  • Havtaske med saltbagt selleri og kraftig sauce
  • Ristet slethvar med hollandaise og syltede tomater
  • Rilette af and og foie gras med syltede blommer

Hovedretter – vælg frit mellem 4 hovedretter

Der serveres årstidens grøntsager og kartoffel til alle hovedretter.

  • Helstegt oksemørbrad a la ”Rossini”
  • Medaljon af kalvemørbrad med morkelsauce
  • Krondyrfilet med rødbeder, lakrids, tranebær og kraftig sauce
  • Sydfynsk lammekrone med grillet porre og krydderurtesauce

Desserter – vælg frit mellem 4 desserter

  • Chokoladefondant, syltede skovbær og bærsorbet
  • Hvid panna cotta med frugtsorbet og knas
  • ”Slikskålen” – lidt af alt det søde
  • 5 slags oste, smørristet rugbrød og oliven

3 retter pris pr. person 525,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

Værd at vide

Kroens festmenuer er din inspiration, til frit at vælge mellem dine livretter, der er tre menuer fest 1+2+3 hvor du selv kan kombinere.

Fest menu 1 er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestillinger skal ske skriftligt.