🔱 Fest Menu 2

FEST MENU 2

Forretter - vælg frit mellem 4 forretter
Der serveres brød og smør til alle forreter

1 * Dariole af torsk og jomfruhummer med spinat og hummerbisque
2 * Ristet hvid fisk efter sæson med blomkål og brunet smør
3 * Sprængt svinebryst med variation af løg, samt vadouvansauce
4 * Karl-johan suppe med gambas, chorizo og piquillos

Hovedretter - vælg frit mellem 4 hovedretter
Der serveres 3 slags årstidens grøntsager samt kartoffel til alle hovedret

1 * Helstegt oksemørbrad med sauce bearnaise
2 * Kalvefilet i parmaskinke med trøffelsauce
3 * Medaillon af kalvemørbrad med foie gras og ragoutsauce
4 * Farseret perlehønebryst med morkelcreme

Desserter - vælg frit mellem 4 desserter
1 * Kroens desserttallerken over chokolade
2 * Vanillebagt ananas med pinacoladashot og vanilleis
3 * Mazarinkage med karamelpocheret pære og kærnemælkssorbet
4 * Rødgrød med lakridsis og kandiserede nødder

Efter eget ønske for 3 retter pris pr. gæst kr. 475,-

 
Værd at vide: 
Kroens festmenuer er din inspiration, til frit at vælge mellem dine livretter, der er tre menuer fest 1+2+3 hvor du selv kan kombinere, kontakt os og vi finder sammen det bedste til dig og dine gæster

 
Vores menu er kun mod forudbestiling og dog til min. 12 gæster 10 dage før arrangement.

Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant - dankort eller ved bankoverførelse.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges faktureringsgebyr

Afbestilling i tide
Afbestilling af et arrangement på 15 gæster og derover skal rettidig ske skriftlig senest 10 dage før selve afvikling af et arrangement.
Ved afbestilling af hele arrangement inden 30 dage før det bestilte kan der gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangement prisen.