🔱 Fest Menu 2

FEST MENU 2

Forretter - vælg frit mellem 4 forretter
Der serveres brød og smør til alle forreter

1 * Souflé af vesterhavstorsk og jomfruhummer med hummerskum 
2 * Smørstegt Rødspætte med blomkål brunet smør og hasselnødder
3 * Sprængt sprødt svinebryst med variation af løg
4 * Cremet Karl-johan suppe med brændt peberfrugt og tiger rejer

Hovedretter - vælg frit mellem 4 hovedretter
Der serveres årstidens grøntsager samt kartoffel til alle hovedretter

1 * Helstegt oksemørbrad med sauce bearnaise
2 * Kalvefilet i parmaskinke med trøffelsauce
3 *Helstegt kalvefilet med jordskokker og kraftig sauce 
4 * Farseret perlehønebryst med morkelcreme og sprøde grønsager

Desserter - vælg frit mellem 4 desserter
1 * Kroens desserttallerken over chokolade
2 * Karamelliseret ananas med flødeis og chokolade
3 * Pocheret pære med mynte og mazarin
4 * Rødgrød i moderne fortolkning 

Efter eget ønske for 3 retter pris pr. gæst kr. 475,-

 
Værd at vide: 
Kroens festmenuer er din inspiration, til frit at vælge mellem dine livretter, der er tre menuer fest 1+2+3 hvor du selv kan kombinere, kontakt os og vi finder sammen det bedste til dig og dine gæster

 
Vores menu er kun mod forudbestiling og dog til min. 12 gæster 10 dage før arrangement.

Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant - dankort eller ved bankoverførelse.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges faktureringsgebyr

Afbestilling i tide
Afbestilling af et arrangement på 15 gæster og derover skal rettidig ske skriftlig senest 10 dage før selve afvikling af et arrangement.
Ved afbestilling af hele arrangement inden 30 dage før det bestilte kan der gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangement prisen.