NYTÅR

NYTÅRSMENU 2020

Årets sidste dag skal byde på hyggeligt samvær og massevis af festligheder, med lige nøjagtig dem du holder af. Her må vi absolut ikke glemme at være tilstede og nyde nuet.

Derfor tilbyder vi igen i år at stå for maden til din fest. Det eneste du skal gøre er at opvarme og anrette maden - og vi lover, at det er lige til (vi har nemlig lavet en overskuelig og udførlig trin-for-trin guide).

Årets nytårsmenu består af brød og smør, kransekage og fire retter. Som noget nyt laves nytårsmenuen i år både i en almindelig og en vegetarisk version.

 

Nytårsmenu
Forret:
Cremet hummersuppe, ristede jomfruhummere og sprødt.
Mellemret:
Svampe a la creme, braiseret frilandsgris og sprødt.
Hovedret:
Dansk krogmodnet oksemørbrad, jordskokker i variation, pommes anna, vinterens urter og rosmarin sauce. 
Dessert:
Dessert af chokolade med sprødt og blødt. 

Pris: 450,00 kr. pr. person inkl. brød, smør og kransekage. 

Vegetarisk nytårsmenu
Forret:
Cremet blomkålssuppe med sprødt.
Mellemret:
Svampe a la creme og stegt portobello. 
Hovedret:
Perlebygotto, jordskok og squash. 
Dessert:
Dessert af chokolade med sprødt og blødt. 

Pris: 350,00 kr. pr. person inkl. brød, smør og kransekage.
 


Sidste frist for bestilling af årets nytårsmenu er den 28. december 2020.
BEMÆRK: Nytårsmenuen skal afhentes på Aagaard Kro den 31. december 2020 i tidsrummet kl. 12.00 - 14.00.

Bestil din nytårsmenu på mail: aagaardkro@mail.dk eller tlf.: 7555 3711.