🔱 Fest Menu 3

Fest Menu 3


Forretter - vælg frit mellem 4 forretter
Til alle forretter servere vi hjemmebagt brød & smør

  • Stegt rødtunge med syltede svampe og blanquettesauce 
  • Havtaske med saltbagt selleri, kraftig sauce 
  • Ristet slethvar med hollandaise og syltede tomater
  • Riette af and og foie gras med syltede blommer


Hovedretter - vælg frit mellem 4 hovedretter
Der serveres årstidens udsøgte grøntsager samt kartoffel til alle hovedretter

  • Helstegt oksemørbrad a la ”Rossini”.

  • Medaillon af kalvemørbrad  med morkelsauce

  • Krondyrfilet med rødbeder lakrids tranebær og kraftig sauce

  • Sydfynk Lammekrone med grillet porre og krydderurtesauce 


Desserter - vælg frit mellem 4 desserter

  • Blødbagt Chokoladefondant  syltede skovbær og bærsorbet

  • Hvid Panna cota med frugtsorbet og knas

  • ”Slikskålen” lidt af alt det søde.

  • 5 slags oste, smørristet rugbrød og oliven.

 
Efter eget ønske for 3 retter pris pr. gæst kr. 525,- kr

 

Værd at vide: 
Kroens festmenuer er din inspiration, til frit at vælge mellem dine livretter, der er tre menuer fest 1+2+3 hvor du selv kan kombinere, kontakt os og vi finder sammen det bedste til dig og dine gæster

Vores menu er kun mod forudbestiling og dog til min. 12 gæster 10 dage før arrangement.


Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant - dankort eller ved bankoverførelse.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges faktureringsgebyr


Afbestilling i tide

Afbestilling af et arrangement på 15 gæster og derover skal rettidig ske skriftlig senest 10 dage før selve afvikling af et arrangement.
Ved afbestilling af hele arrangement inden 30 dage før det bestilte kan der gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangement prisen.