Sæsonmenuer

Forret: Smørdampet vesterhavs torsk, grillet forårsløg, brunet smør og mikrogrønt

Mellemret: Grillet frilandsgris, ramsløgsolie, kompot af brunede løg og urtebouillon

Hovedret: Rosastegt kalv, glaserede persillerødder, puré og kartoffel lagt i lag med ramsløg og urte smør og cremet sauce

Dessert: Chokolade, karamel og vaniljeis

Pris pr. person:

3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

LUKSUS FORÅRSMENU

Forret: Dampede hvide asparges med hollandaise og håndpillede fjordrejer

Mellemret: Stegt rødtunge på brød med sauteret grønt og sauce blanquette

Hovedret: Helstegt oksemørbrad med de første spæde rødder, pommes Anna og kraftig sauce

Dessert: Solbær og chokolade

Pris pr. person:

3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

Værd at vide

Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestilling skal ske skriftligt.

Forret: Grillet jomfruhummer med variation af tomater

Mellemret: Bagt kulmule, palmekål, hasselnødder og beurre blance

Hovedret: Rosastegt sødmælkskalv med sommerens grønt og cremet sauce

Dessert: Variation af danske jordbær med sprødt og vaniljeis

Pris pr. person:

3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

*Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

LUKSUS SOMMERMENU

Forret: Smørstegt pighvar eller slethvar med ørredrogn, selleri og champagne sauce

Mellemret: Tatar af sommerbuk med sommerens sylt

Hovedret: Grillet iberico, glaserede løg, púre af karamelliserede løg og trøffelsauce

Dessert: Danske jordbær og vaniljeis lavet på Bora Bora vanilje

Pris pr. person:

3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

*Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestillinger skal ske skriftligt.

Forret: Cremet jordskokkesuppe, stegte kammuslinger og sprøde æbler

Mellemret: Tun med sesam, surkål og goma sauce

Hovedret: Langtidsstegt dansk oksefilet, glaserede løg, kartoffel i lag og cremet sauce
(Oksemørbrad tillæg 75,- kv.)

Dessert: Sorbet af sensommerens bær med sprødt og grønt

Pris pr. person:

3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

LUKSUS EFTERÅRSMENU

Forret: Stegte havtaskekæber, kantareller og sauce af lys soya og tapioka

Mellemret: Grillet due med kirsebær, blomme, valnød og sauce

Hovedret: Kalvemørbrad med jordskok, sæsonens grønt og trøffelsauce

Dessert: Sensommerens bær, vaniljeis, karamelliseret fløde og panko

Pris pr. person:

3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

Værd at vide

Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestilling skal ske skriftligt.

Forret: Bagt helleflynder, kål og sauce på blåmuslinger

Mellemret: Unghane souffle, stegte svampe og consommé

Hovedret: Rosastegt kalvefilet, rodfrugter, confiteret kartoffel og kraftig sauce

Dessert: Kirsebær, nougat og brunet smør

Pris pr. person:

3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

LUKSUS VINTERMENU

Forret: Rødtunge på brød med beder, rogn og sauce blanquette

Mellemret: Grillet kammusling med æble, agurk og dild

Hovedret: Kalvemørbrad med selleri, kartoffel, trøffel og rødvinssauce

Dessert: Is på brunet smør med karamel og kanel

Pris pr. person:

3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.

Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.

* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.

Værd at vide

Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.

Betaling

Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.

Afbestilling

Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.

Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.

Afbestilling skal ske skriftligt.

Alle menuer kan laves vegatarisk, der kan forekomme tillæg.
Ønskes vegatarisk menu skal dette forudbestilles 5 dage før.

Kontakt Aagaard Kro

Har du spørgsmål? Kontakt os.

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.