Sæsonmenuer
Forret: Smørdampet vesterhavs torsk, grillet forårsløg, brunet smør og mikrogrønt
Mellemret: Grillet frilandsgris, ramsløgsolie, kompot af brunede løg og urtebouillon
Hovedret: Rosastegt kalv, glaserede persillerødder, puré og kartoffel lagt i lag med ramsløg og urte smør og cremet sauce
Dessert: Chokolade, karamel og vaniljeis
Pris pr. person:
3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS FORÅRSMENU
Forret: Dampede hvide asparges med hollandaise og håndpillede fjordrejer
Mellemret: Stegt rødtunge på brød med sauteret grønt og sauce blanquette
Hovedret: Helstegt oksemørbrad med de første spæde rødder, pommes Anna og kraftig sauce
Dessert: Solbær og chokolade
Pris pr. person:
3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
Værd at vide
Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestilling skal ske skriftligt.
Forret: Grillet jomfruhummer med variation af tomater
Mellemret: Bagt kulmule, palmekål, hasselnødder og beurre blance
Hovedret: Rosastegt sødmælkskalv med sommerens grønt og cremet sauce
Dessert: Variation af danske jordbær med sprødt og vaniljeis
Pris pr. person:
3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
*Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS SOMMERMENU
Forret: Smørstegt pighvar eller slethvar med ørredrogn, selleri og champagne sauce
Mellemret: Tatar af sommerbuk med sommerens sylt
Hovedret: Grillet iberico, glaserede løg, púre af karamelliserede løg og trøffelsauce
Dessert: Danske jordbær og vaniljeis lavet på Bora Bora vanilje
Pris pr. person:
3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
*Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestillinger skal ske skriftligt.
Forret: Cremet jordskokkesuppe, stegte kammuslinger og sprøde æbler
Mellemret: Tun med sesam, surkål og goma sauce
Hovedret: Langtidsstegt dansk oksefilet, glaserede løg, kartoffel i lag og cremet sauce
(Oksemørbrad tillæg 75,- kv.)
Dessert: Sorbet af sensommerens bær med sprødt og grønt
Pris pr. person:
3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS EFTERÅRSMENU
Forret: Stegte havtaskekæber, kantareller og sauce af lys soya og tapioka
Mellemret: Grillet due med kirsebær, blomme, valnød og sauce
Hovedret: Kalvemørbrad med jordskok, sæsonens grønt og trøffelsauce
Dessert: Sensommerens bær, vaniljeis, karamelliseret fløde og panko
Pris pr. person:
3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Værd at vide
Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestilling skal ske skriftligt.
Forret: Bagt helleflynder, kål og sauce på blåmuslinger
Mellemret: Unghane souffle, stegte svampe og consommé
Hovedret: Rosastegt kalvefilet, rodfrugter, confiteret kartoffel og kraftig sauce
Dessert: Kirsebær, nougat og brunet smør
Pris pr. person:
3 retter: 550,00 kr.
4 retter: 650,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
LUKSUS VINTERMENU
Forret: Rødtunge på brød med beder, rogn og sauce blanquette
Mellemret: Grillet kammusling med æble, agurk og dild
Hovedret: Kalvemørbrad med selleri, kartoffel, trøffel og rødvinssauce
Dessert: Is på brunet smør med karamel og kanel
Pris pr. person:
3 retter: 650,00 kr.
4 retter: 750,00 kr.
Ved bestiling under 12 kuverter tillægges 40,00 kr. pr kuvert.
Minimum 10 kuverter.
* Skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Værd at vide
Menuerne er kun mod forudbestiling og til minimum 12 gæster. Skal bestilles minimum 10 dage før arrangementet.
Betaling
Betaling af faktura skal ske kontant – dankort eller ved bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort tillægges kreditkort omkostninger.
Ved fakturering pålægges et faktureringsgebyr.
Afbestilling
Afbestilling af et helt arrangement skal ske minimum 30 dage før. Der kan gøres krav om godtgørelse, der svarer til 75% af arrangementets pris, hvis aflysningen ikke sker i tide.
Afbestilling af kuverter til arrangementer med minimum 15 deltagere skal ske senest 10 dage før selve afviklingen af arrangementet.
Afbestilling skal ske skriftligt.
Alle menuer kan laves vegatarisk, der kan forekomme tillæg.
Ønskes vegatarisk menu skal dette forudbestilles 5 dage før.
Kontakt Aagaard Kro
Har du spørgsmål? Kontakt os.
Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.