Gourmet restaurant nær Vejle og Kolding

Aagaard Kros gourmet restaurant nær Vejle har åbent fra tirsdag til lørdag, hvor der dagligt serveres en kreativ gourmetmenu, som tager udgangspunkt i årstidens råvarer og har et mål om at nå det ypperste indenfor velsmag. Har du ikke lyst til at give dig i kast med vores gourmetmenu, garanterer vi, at du altid kan finde et lækkert måltid på vores à la carte kort. Hos Aagaard Kro tager køkkenet udgangspunkt i de franske traditioner, og så har vi en forkærlighed for de nordiske råvarer og smage. Vi synes det er vigtigt at arbejde ud fra råvarernes sæson, da dette er det mest bæredygtige valg – derudover smager tingene altså bare bedst når de kommer fra jord til bord indenfor kortest mulig tid

Gourmet restaurant med ny menu hver måned

Bemærk venligst, at gourmetmenuen skifter hver måned. Dvs. det er som udgangspunkt kun muligt at opleve netop denne gourmetmenu i denne måned.

Vi råder også over charmerende selskabslokaler til livets fejringer, såsom konfirmation, bryllup, barnedåb osv. Vi tilbyder ligeledes mad ud af huset til din reception eller fest.

kok på gourmet restaurant i vejle

Kontakt Aagaard Kro

Har du spørgsmål? Kontakt os.

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.