Aagaard Kro

Velkommen til Aagaard Kro

Mellem Vejle og Kolding finder du en lille landsby ved navn Aagaard. Her ligger Aagaard Kro i naturskønne omgivelser – og her har vi ligget siden 1772. Kroen har været kgl. priviligeret siden 1777 og frem til 1909 blev der også drevet købmandshandel her på stedet.

I 1996 overtog nuværende ejer, Jesper Jensen, stedet – og han har sidenhen sikret Aagaard Kro en plads på det gastronomiske landkort. Aagaard Kro huser i dag en af landets fornemmeste vinkældre, og så serverer vi madoplevelser udover det sædvanlige.

Udover at huse vores hyggelige og nostalgiske restaurant med gourmetmenu og a la carte kort laver vi også selskaber, diner transportable, private dining og mange smagfulde arrangementer som fx Food & Friends.

Lidt om vin

En nøje afstemt vin løfter madoplevelsen. Derfor har vi gennem vores store passion for vin opbygget en vinkælder med ca. 500 forskellige vine – og med mange årgange fra de fleste af verdens bedste vinproducerende lande.

Vi køber vores vine hos små spændende og lokale vinhandlere, som giver os gode muligheder for at præsentere dig (og dine gæster) for spændende vin i forskellige prisklasser.

For at kunne imødekomme flest mulige ønsker til vin, bestiller vi vin hjem i små mængder. Derfor tager vi forbehold for ændringer på vinkortet.

Vi er passionerede omkring vin og Jesper råder, vejleder og fortæller gerne om sin helt store passion – så bare spørg, hvis du har spørgsmål herom.

Vi sørger for, at du får den bedste helhedsoplevelse, hvor mad og vin går hånd i hånd.

Madoplevelser ud over det sædvanlige

På Aagaard Kro har vi gennem de sidste 25 år arbejdet hårdt for vores gode gastronomiske ry. Vi skaber forventninger hos vores gæster om særlige kulinariske oplevelser, og hos vores stamkunder om nye smagsoplevelser. Og dem bestræber vi os altid på at indfri.

Derfor lægger vi særligt vægt på hele tiden at udvikle os og følge med tiden. Vi bruger råvarer som er i sæson – der skal være så kort som muligt fra jord til bord. Vi eksperimenterer løbende med nye sammensætninger af teksturer og smage for at skabe madoplevelser udover det sædvanlige. Vi holder det enkelt – og på vores a la carte kort finder du de klassikere, som både du og vi, sætter allermest pris på.

Kort sagt bygger vores gastronomiske fundament på usnobbet madglæde med ærlighed, kreativitet og årstidens råvarer. Vi er inspireret af de franske traditioner og de nordiske smage.